Cognom AballeSaber més respecte al cognom Aballe és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aballe sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aballe.

El cognom Aballe en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aballe, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aballe és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aballe

Veure mapa del cognom Aballe

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aballe en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aballe, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aballe que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aballe, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aballe. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aballe és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aballe del món

 1. Filipines Filipines (9627)
 2. Cuba Cuba (193)
 3. Espanya Espanya (129)
 4. Argentina Argentina (98)
 5. Estats Units Estats Units (46)
 6. Níger Níger (36)
 7. Qatar Qatar (32)
 8. Singapur Singapur (32)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (9)
 10. Canadà Canadà (7)
 11. Xile Xile (7)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 13. Itàlia Itàlia (6)
 14. Mèxic Mèxic (5)
 15. Uruguai Uruguai (4)
 16. Indonèsia Indonèsia (3)
 17. Austràlia Austràlia (2)
 18. Brasil Brasil (2)
 19. Costa d Costa d'Ivori (2)
 20. Camerun Camerun (2)
 21. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (1)
 22. Uganda Uganda (1)
 23. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 24. Suïssa Suïssa (1)
 25. Dinamarca Dinamarca (1)
 26. Ecuador Ecuador (1)
 27. Finlàndia Finlàndia (1)
 28. Anglaterra Anglaterra (1)
 29. Luxemburg Luxemburg (1)
 30. Mauritània Mauritània (1)
 31. Malàisia Malàisia (1)
 32. Nigèria Nigèria (1)
 33. Noruega Noruega (1)
 34. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 35. Perú Perú (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aballe en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aballe poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aballe és un cognom més freqüent, i en quins països Aballe és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aballe ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aballe. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aballe ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aballe fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aballe.

No tots els cognoms similars al cognom Aballe tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aballe que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aballe pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aballe, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aballe o algun dels cognoms similars a Aballe no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aballe a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aballe diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aballi
 2. Aballo
 3. Avalle
 4. Aballea
 5. Abaille
 6. Abal
 7. Abala
 8. Abaleo
 9. Abalia
 10. Aballay
 11. Abalo
 12. Abeele
 13. Abeille
 14. Abele
 15. Abell
 16. Abella
 17. Abelli
 18. Abello
 19. Abelly
 20. Abfall
 21. Abilla
 22. Able
 23. Abolli
 24. Abollo
 25. Avalli
 26. Abulla
 27. Abile
 28. Abali
 29. Aballai
 30. Abaela
 31. Abeal
 32. Abeel
 33. Abeilhe
 34. Abeilla
 35. Abel
 36. Abela
 37. Abelho
 38. Abelo
 39. Abelow
 40. Abely