Cognom AbaranaSaber més respecte al cognom Abarana és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarana sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarana.

El cognom Abarana en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarana, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarana és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarana

Veure mapa del cognom Abarana

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarana en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarana, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarana que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarana, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarana. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarana és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarana del món

 1. Iran Iran (20)
 2. Índia Índia (11)
 3. Níger Níger (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarana en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarana poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarana és un cognom més freqüent, i en quins països Abarana és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarana ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abarana fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abarana.

No tots els cognoms similars al cognom Abarana tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abarana que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abarana o algun dels cognoms similars a Abarana no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarana a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarana diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaran
 2. Abarna
 3. Abarino
 4. Abarno
 5. Aberanga
 6. Aberna
 7. Abran
 8. Avarna
 9. Abrans
 10. Abruna
 11. Abarin
 12. Aparna
 13. Abbarno
 14. Aberin
 15. Aberman
 16. Abermann
 17. Aborin
 18. Aborn
 19. Abraham
 20. Abrahan
 21. Abrain
 22. Abram
 23. Abrami
 24. Abramo
 25. Abrams
 26. Abrante
 27. Abren
 28. Abrens
 29. Abriani
 30. Abriano
 31. Abron
 32. Aprano
 33. Averna
 34. Abraam
 35. Abraan
 36. Abrahm
 37. Abarham
 38. Abranov
 39. Averanga
 40. Abrin