Cognom AbarhounSaber més respecte al cognom Abarhoun és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarhoun sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarhoun.

El cognom Abarhoun en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarhoun, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarhoun és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarhoun

Veure mapa del cognom Abarhoun

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarhoun en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarhoun, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarhoun que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarhoun, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarhoun. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarhoun és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarhoun del món

 1. Espanya Espanya (12)
 2. Països Baixos Països Baixos (5)
 3. Bèlgica Bèlgica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarhoun en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarhoun poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarhoun és un cognom més freqüent, i en quins països Abarhoun és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abarhoun fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abarhoun.

No tots els cognoms similars al cognom Abarhoun tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abarhoun que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abaran
 2. Abarno
 3. Abron
 4. Abarham
 5. Abarin
 6. Abarino
 7. Abarna
 8. Abbarno
 9. Aberin
 10. Aberman
 11. Abermann
 12. Aborin
 13. Aborn
 14. Abrahan
 15. Abrain
 16. Abramson
 17. Abran
 18. Abren
 19. Abrham
 20. Abrihan
 21. Abrioni
 22. Abrom
 23. Aubernon
 24. Averion
 25. Abraan
 26. Abarana
 27. Abrin
 28. Abroyan
 29. Abernot
 30. Abruna
 31. Abramzon
 32. Abern
 33. Abrons
 34. Afroune
 35. Afarian
 36. Abramin
 37. Affron
 38. Aubrun
 39. Aberanga
 40. Aberna