Cognom AbariaSaber més respecte al cognom Abaria és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaria sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaria.

El cognom Abaria en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaria, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaria és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaria

Veure mapa del cognom Abaria

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaria en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaria, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaria que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaria, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaria. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaria és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaria del món

 1. Argentina Argentina (40)
 2. Espanya Espanya (15)
 3. Estats Units Estats Units (11)
 4. Indonèsia Indonèsia (8)
 5. Filipines Filipines (7)
 6. Xile Xile (4)
 7. Nigèria Nigèria (4)
 8. Perú Perú (3)
 9. Brasil Brasil (2)
 10. Níger Níger (1)
 11. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaria en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaria poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaria és un cognom més freqüent, i en quins països Abaria és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaria fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaria.

No tots els cognoms similars al cognom Abaria tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaria que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaria pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaria, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abaria o algun dels cognoms similars a Abaria no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaria a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaria diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abara
 2. Abaroa
 3. Avaria
 4. Abarria
 5. Abiria
 6. Abair
 7. Abar
 8. Abare
 9. Abarow
 10. Abarr
 11. Abarrio
 12. Abera
 13. Aberra
 14. Abri
 15. Abrie
 16. Abrio
 17. Ahbari
 18. Apara
 19. Avara
 20. Avario
 21. Abahri
 22. Abaru
 23. Abura
 24. Abira
 25. Abbari
 26. Abora
 27. Abaro
 28. Apari
 29. Afara
 30. Abarrow
 31. Abaurre
 32. Abaurrea
 33. Abbar
 34. Abear
 35. Aber
 36. Abero
 37. Abiera
 38. Abor
 39. Aboura
 40. Abouri