Cognom AbarisquetaSaber més respecte al cognom Abarisqueta és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarisqueta sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarisqueta.

El cognom Abarisqueta en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarisqueta, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarisqueta és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarisqueta

Veure mapa del cognom Abarisqueta

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarisqueta en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarisqueta, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarisqueta que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarisqueta, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarisqueta. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarisqueta és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarisqueta del món

 1. Espanya Espanya (5)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarisqueta en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarisqueta poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarisqueta és un cognom més freqüent, i en quins països Abarisqueta és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarisqueta. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarisqueta ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abarisqueta fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abarisqueta.

Discernir si va ser abans el cognom Abarisqueta o algun dels cognoms similars a Abarisqueta no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarisqueta a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarisqueta diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abrisqueta
 2. Abarizqueta
 3. Abrisquieta
 4. Abrizqueta
 5. Abarisketa
 6. Abrisketa
 7. Abarizketa
 8. Abarquero
 9. Abarques
 10. Abarquez
 11. Abargues
 12. Abarguez
 13. Abarzuza
 14. Afrique
 15. Abarzua
 16. Abarca
 17. Abarkane
 18. Abarza
 19. Abbruscato
 20. Aberasturi
 21. Aborruza
 22. Abrica
 23. Abris
 24. Abrishami
 25. Abruscato
 26. Abruza
 27. Aburruza
 28. Aburuza
 29. Aparisi
 30. Avargues
 31. Abarka
 32. Aparicia
 33. Abrassart
 34. Aparesida
 35. Aparasca
 36. Aparis
 37. Aborigen
 38. Abarzúa
 39. Abrosimova
 40. Abriche