Cognom AbarkanSaber més respecte al cognom Abarkan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarkan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarkan.

El cognom Abarkan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarkan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarkan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarkan

Veure mapa del cognom Abarkan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarkan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarkan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarkan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarkan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarkan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarkan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarkan del món

 1. Marroc Marroc (1056)
 2. Espanya Espanya (296)
 3. Països Baixos Països Baixos (86)
 4. Bèlgica Bèlgica (83)
 5. França França (4)
 6. Alemanya Alemanya (2)
 7. Algèria Algèria (2)
 8. Noruega Noruega (2)
 9. Suècia Suècia (2)
 10. Dinamarca Dinamarca (1)
 11. Iran Iran (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarkan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarkan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarkan és un cognom més freqüent, i en quins països Abarkan és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abarkan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abarkan.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abarkan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abarkan, com podem comprovar.

 1. Abarkane
 2. Aberkan
 3. Abarka
 4. Abarcan
 5. Abarca
 6. Abarcas
 7. Abarkach
 8. Abarza
 9. Aberkane
 10. Abarchi
 11. Aberson
 12. Abrajan
 13. Abras
 14. Afrikan
 15. Avarca
 16. Abarzua
 17. Abaragh
 18. Aparcana
 19. Aberchan
 20. Abarracin
 21. Abrakian
 22. Abarqi
 23. Apark
 24. Afirkal
 25. Abargues
 26. Abarguez
 27. Abarques
 28. Abarquez
 29. Abarzuza
 30. Abercorn
 31. Aberegg
 32. Aberg
 33. Abergel
 34. Abers
 35. Abrego
 36. Abregu
 37. Abreus
 38. Abrica
 39. Abrigo
 40. Abris