Cognom AbarnaSaber més respecte al cognom Abarna és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarna sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarna.

El cognom Abarna en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarna, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarna és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarna

Veure mapa del cognom Abarna

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarna en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarna, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarna que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarna, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarna. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarna és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarna del món

 1. Índia Índia (31)
 2. Jordània Jordània (1)
 3. Níger Níger (1)
 4. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (1)
 5. Rússia Rússia (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarna en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarna poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarna és un cognom més freqüent, i en quins països Abarna és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarna ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abarna o algun dels cognoms similars a Abarna no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarna a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarna diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarno
 2. Aberna
 3. Avarna
 4. Abarana
 5. Aparna
 6. Abaran
 7. Abarino
 8. Abbarno
 9. Aborn
 10. Averna
 11. Abarham
 12. Abruna
 13. Abarin
 14. Abern
 15. Avarne
 16. Aberanga
 17. Aberin
 18. Aberman
 19. Aborin
 20. Abrain
 21. Abram
 22. Abran
 23. Abren
 24. Abrens
 25. Abrham
 26. Abriam
 27. Abrom
 28. Abron
 29. Auberni
 30. Auburn
 31. Avern
 32. Abraam
 33. Abraan
 34. Abrin
 35. Abrans
 36. Abernot
 37. Avarino
 38. Abrons
 39. Abernati
 40. Afarian