Cognom AbarnoSaber més respecte al cognom Abarno és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarno sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarno.

El cognom Abarno en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarno, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarno és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarno

Veure mapa del cognom Abarno

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarno en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarno, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarno que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarno, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarno. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarno és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarno del món

 1. Estats Units Estats Units (174)
 2. Uruguai Uruguai (78)
 3. Itàlia Itàlia (71)
 4. Brasil Brasil (52)
 5. Suïssa Suïssa (30)
 6. Anglaterra Anglaterra (25)
 7. Argentina Argentina (14)
 8. Canadà Canadà (14)
 9. Austràlia Austràlia (8)
 10. Perú Perú (7)
 11. Alemanya Alemanya (2)
 12. Espanya Espanya (1)
 13. França França (1)
 14. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarno en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarno poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarno és un cognom més freqüent, i en quins països Abarno és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abarno fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abarno.

Discernir si va ser abans el cognom Abarno o algun dels cognoms similars a Abarno no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarno a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarno diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarino
 2. Abarna
 3. Abbarno
 4. Abaran
 5. Aberna
 6. Aborn
 7. Avarna
 8. Abarana
 9. Abernot
 10. Avarino
 11. Abarin
 12. Abern
 13. Aparna
 14. Avarne
 15. Abarhoun
 16. Aberin
 17. Aborin
 18. Abrain
 19. Abram
 20. Abramo
 21. Abran
 22. Abren
 23. Abrens
 24. Abriano
 25. Abrom
 26. Abron
 27. Aprano
 28. Auberni
 29. Aubernon
 30. Auburn
 31. Avern
 32. Averna
 33. Abraan
 34. Abarham
 35. Abranov
 36. Abrin
 37. Abrans
 38. Abruna
 39. Avariano
 40. Abrons