Cognom AbarqueroSaber més respecte al cognom Abarquero és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarquero sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarquero.

El cognom Abarquero en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarquero, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarquero és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarquero

Veure mapa del cognom Abarquero

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarquero en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarquero, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarquero que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarquero, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarquero. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarquero és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarquero del món

 1. Espanya Espanya (201)
 2. Argentina Argentina (13)
 3. Jordània Jordània (2)
 4. Grècia Grècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarquero en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarquero poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarquero és un cognom més freqüent, i en quins països Abarquero és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarquero ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarquero. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarquero ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abarquero pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abarquero, com podem comprovar.

 1. Abarques
 2. Abarquez
 3. Abargues
 4. Abarguez
 5. Aparcero
 6. Abarzuza
 7. Abrego
 8. Abruzzo
 9. Aburquerque
 10. Avargues
 11. Abarisqueta
 12. Abarizqueta
 13. Abarzua
 14. Aparcedo
 15. Abbruzzo
 16. Abarqi
 17. Aaberg
 18. Abarca
 19. Abarcas
 20. Abarchi
 21. Abarkach
 22. Abarkan
 23. Abarkane
 24. Abarza
 25. Abbruzzi
 26. Abercorn
 27. Aberegg
 28. Aberg
 29. Abergel
 30. Abers
 31. Aborruza
 32. Abregos
 33. Abregu
 34. Abreus
 35. Abrigo
 36. Abrisqueta
 37. Abrouk
 38. Abruza
 39. Abruzzi
 40. Aburruza