Cognom AbarrategiSaber més respecte al cognom Abarrategi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarrategi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarrategi.

El cognom Abarrategi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarrategi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarrategi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarrategi

Veure mapa del cognom Abarrategi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarrategi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarrategi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarrategi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarrategi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarrategi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarrategi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarrategi del món

 1. Espanya Espanya (92)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarrategi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarrategi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarrategi és un cognom més freqüent, i en quins països Abarrategi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarrategi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abarrategi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abarrategi ha anat patint mutacions.

 1. Abarrategui
 2. Abrate
 3. Aberrada
 4. Aberte
 5. Abertini
 6. Abriat
 7. Aburrad
 8. Abratte
 9. Aberdane
 10. Abrath
 11. Abbriata
 12. Abardia
 13. Abardonado
 14. Abariturioz
 15. Abberton
 16. Aberdeen
 17. Abert
 18. Abertin
 19. Aberton
 20. Aberts
 21. Aberturo
 22. Abrado
 23. Abredo
 24. Abreut
 25. Abriot
 26. Abrodes
 27. Aburto
 28. Aburton
 29. Apartia
 30. Aperte
 31. Aportela
 32. Apreutesei
 33. Aubareda
 34. Aubarede
 35. Aubaret
 36. Aubart
 37. Avaritt
 38. Averette
 39. Averitte
 40. Aburtu