Cognom AbarrateguiSaber més respecte al cognom Abarrategui és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarrategui sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarrategui.

El cognom Abarrategui en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarrategui, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarrategui és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarrategui

Veure mapa del cognom Abarrategui

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarrategui en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarrategui, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarrategui que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarrategui, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarrategui. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarrategui és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarrategui del món

 1. Espanya Espanya (265)
 2. Argentina Argentina (145)
 3. França França (25)
 4. Filipines Filipines (10)
 5. Estats Units Estats Units (10)
 6. Canadà Canadà (5)
 7. Veneçuela Veneçuela (5)
 8. Xile Xile (3)
 9. Mèxic Mèxic (3)
 10. Irlanda Irlanda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarrategui en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarrategui poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarrategui és un cognom més freqüent, i en quins països Abarrategui és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarrategui ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abarrategi
 2. Abrate
 3. Aberrada
 4. Aberte
 5. Abertini
 6. Abreut
 7. Abriat
 8. Apreutesei
 9. Aburtu
 10. Abartzuza
 11. Aburrad
 12. Abratte
 13. Apreotesei
 14. Aberdane
 15. Abrath
 16. Abbriata
 17. Abardia
 18. Abardonado
 19. Abariturioz
 20. Abberton
 21. Aberdeen
 22. Aberdour
 23. Abert
 24. Abertin
 25. Aberton
 26. Aberts
 27. Aberturas
 28. Aberturo
 29. Abrado
 30. Abredo
 31. Abriot
 32. Abrodes
 33. Aburto
 34. Aburton
 35. Apartia
 36. Aperte
 37. Aportela
 38. Aubareda
 39. Aubarede
 40. Aubaret