Cognom AbarzuzaSaber més respecte al cognom Abarzuza és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarzuza sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarzuza.

El cognom Abarzuza en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarzuza, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarzuza és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarzuza

Veure mapa del cognom Abarzuza

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarzuza en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarzuza, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarzuza que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarzuza, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarzuza. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarzuza és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarzuza del món

 1. Espanya Espanya (132)
 2. Argentina Argentina (2)
 3. Xile Xile (1)
 4. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarzuza en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarzuza poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarzuza és un cognom més freqüent, i en quins països Abarzuza és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarzuza ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abarzuza fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abarzuza.

Discernir si va ser abans el cognom Abarzuza o algun dels cognoms similars a Abarzuza no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarzuza a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarzuza diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarzua
 2. Abarza
 3. Aborruza
 4. Abruza
 5. Aburruza
 6. Aburuza
 7. Abarzúa
 8. Abarca
 9. Abargues
 10. Abarguez
 11. Abarques
 12. Abarquez
 13. Abarka
 14. Abarcas
 15. Abarchi
 16. Abarkach
 17. Abarkan
 18. Abarkane
 19. Abarquero
 20. Abbruzzi
 21. Abreus
 22. Abrica
 23. Abrouk
 24. Abruzzi
 25. Abruzzo
 26. Apreza
 27. Avarca
 28. Avargues
 29. Aburruzaga
 30. Abarizketa
 31. Abarizqueta
 32. Aparicia
 33. Abaragh
 34. Aparcana
 35. Aparasca
 36. Abruzky
 37. Abrous
 38. Abiriga
 39. Abbruzzo
 40. Abrazzi