Cognom AbashevSaber més respecte al cognom Abashev és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abashev sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abashev.

El cognom Abashev en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abashev, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abashev és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abashev

Veure mapa del cognom Abashev

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abashev en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abashev, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abashev que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abashev, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abashev. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abashev és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abashev del món

 1. Rússia Rússia (2678)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (272)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (151)
 4. Ucraïna Ucraïna (88)
 5. Kirguizistan Kirguizistan (26)
 6. Bielorússia Bielorússia (14)
 7. Bulgària Bulgària (2)
 8. Turquia Turquia (2)
 9. Armènia Armènia (1)
 10. Geòrgia Geòrgia (1)
 11. Moldàvia Moldàvia (1)
 12. Països Baixos Països Baixos (1)
 13. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abashev en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abashev poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abashev és un cognom més freqüent, i en quins països Abashev és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abashev ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abashev. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abashev ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abashev tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abashev que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abashev o algun dels cognoms similars a Abashev no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abashev a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abashev diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abishev
 2. Abasov
 3. Abisheva
 4. Abasova
 5. Abbasov
 6. Abzaev
 7. Abykeev
 8. Abuseef
 9. Abbasova
 10. Abspoel
 11. Abuseif
 12. Abusaba
 13. Abuşov
 14. Abişov
 15. Abykeeva
 16. Abacaba
 17. Abisaab
 18. Abazova
 19. Avisbal
 20. Abushaban
 21. Avagbo
 22. Abugaber
 23. Abuşova
 24. Abişova
 25. Aivazov
 26. Abuashvili
 27. Abbaspour
 28. Abu kaf
 29. Abu sbeih
 30. Abou cheb
 31. Abigaba
 32. Abuasfour
 33. Apezov
 34. Apacible
 35. Abogabir
 36. Abuchaibe
 37. Avocevou
 38. Abougabel
 39. Abu sabit
 40. Abu safieh