Cognom AbasovaSaber més respecte al cognom Abasova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abasova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abasova.

El cognom Abasova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abasova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abasova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abasova

Veure mapa del cognom Abasova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abasova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abasova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abasova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abasova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abasova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abasova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abasova del món

 1. Azerbaijan Azerbaijan (9033)
 2. Rússia Rússia (2260)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (1458)
 4. Geòrgia Geòrgia (728)
 5. Kirguizistan Kirguizistan (513)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (213)
 7. Ucraïna Ucraïna (211)
 8. Kazakhstan Kazakhstan (116)
 9. Bielorússia Bielorússia (55)
 10. Estats Units Estats Units (22)
 11. Alemanya Alemanya (12)
 12. Suècia Suècia (6)
 13. Turquia Turquia (5)
 14. Armènia Armènia (3)
 15. Letònia Letònia (3)
 16. Bèlgica Bèlgica (2)
 17. Abkhazia Abkhazia (1)
 18. Itàlia Itàlia (1)
 19. Lituània Lituània (1)
 20. Moldàvia Moldàvia (1)
 21. Països Baixos Països Baixos (1)
 22. Noruega Noruega (1)
 23. Polònia Polònia (1)
 24. Tadjikistan Tadjikistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abasova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abasova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abasova és un cognom més freqüent, i en quins països Abasova és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abasova. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abasova ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abasova o algun dels cognoms similars a Abasova no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abasova a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abasova diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abasov
 2. Abbasova
 3. Abazova
 4. Abbasov
 5. Abashev
 6. Abisheva
 7. Abusaba
 8. Abuşova
 9. Abişova
 10. Abacaba
 11. Aivazova
 12. Abspoel
 13. Abishev
 14. Abuseif
 15. Abzaev
 16. Abuşov
 17. Abişov
 18. Abykeeva
 19. Aivazov
 20. Abuseef
 21. Abbaspour
 22. Abu sobha
 23. Abigaba
 24. Abuasfour
 25. Apezov
 26. Abisaab
 27. Avisbal
 28. Abushaban
 29. Avagbo
 30. Abykeev
 31. Abuashvili
 32. Abu kaf
 33. Abzhaparova
 34. Abu osbah
 35. Apacible
 36. Abogabir
 37. Abugaber
 38. Avocevou
 39. Abou kaba
 40. Abu sabit