Cognom AbasseSaber més respecte al cognom Abasse és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abasse sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abasse.

El cognom Abasse en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abasse, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abasse és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abasse

Veure mapa del cognom Abasse

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abasse en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abasse, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abasse que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abasse, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abasse. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abasse és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abasse del món

 1. Comores Comores (796)
 2. França França (690)
 3. Níger Níger (409)
 4. Benín Benín (156)
 5. Djibouti Djibouti (100)
 6. Algèria Algèria (74)
 7. Costa d Costa d'Ivori (58)
 8. Etiòpia Etiòpia (49)
 9. Camerun Camerun (36)
 10. Argentina Argentina (35)
 11. Burkina Faso Burkina Faso (22)
 12. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (21)
 13. Mauritània Mauritània (21)
 14. Brasil Brasil (13)
 15. Moçambic Moçambic (9)
 16. Togo Togo (9)
 17. Pakistan Pakistan (8)
 18. Nigèria Nigèria (7)
 19. Canadà Canadà (5)
 20. Índia Índia (5)
 21. Senegal Senegal (5)
 22. Estats Units Estats Units (4)
 23. Txad Txad (4)
 24. Sud-àfrica Sud-àfrica (2)
 25. Anglaterra Anglaterra (2)
 26. Bèlgica Bèlgica (1)
 27. Xina Xina (1)
 28. Egipte Egipte (1)
 29. Madagascar Madagascar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abasse en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abasse poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abasse és un cognom més freqüent, i en quins països Abasse és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abasse ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abasse fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abasse.

No tots els cognoms similars al cognom Abasse tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abasse que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abasse o algun dels cognoms similars a Abasse no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abasse a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abasse diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abass
 2. Abassi
 3. Abase
 4. Abas
 5. Abasi
 6. Abaso
 7. Abbass
 8. Abbassi
 9. Abiss
 10. Afassi
 11. Abasca
 12. Abyss
 13. Abiosse
 14. Abbassa
 15. Abssi
 16. Abaisa
 17. Abissi
 18. Abasa
 19. Abacho
 20. Abaco
 21. Abaga
 22. Abagiu
 23. Abaiga
 24. Abajo
 25. Abaz
 26. Abaza
 27. Abazi
 28. Abbas
 29. Abbasi
 30. Abbes
 31. Abbis
 32. Abbs
 33. Abegue
 34. Abeos
 35. Abes
 36. Abeso
 37. Abiosi
 38. Abis
 39. Abiuso
 40. Abke