Cognom AbaunzSaber més respecte al cognom Abaunz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaunz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaunz.

El cognom Abaunz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaunz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaunz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaunz

Veure mapa del cognom Abaunz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaunz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaunz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaunz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaunz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaunz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaunz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaunz del món

 1. Argentina Argentina (63)
 2. Espanya Espanya (53)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaunz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaunz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaunz és un cognom més freqüent, i en quins països Abaunz és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaunz. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaunz ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaunz fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaunz.

No tots els cognoms similars al cognom Abaunz tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaunz que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaunz pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaunz, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abaunz o algun dels cognoms similars a Abaunz no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaunz a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaunz diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaunza
 2. Abainza
 3. Abang
 4. Abans
 5. Abanco
 6. Abango
 7. Abbans
 8. Abbink
 9. Abens
 10. Abenza
 11. Abing
 12. Abonza
 13. Afang
 14. Avans
 15. Avanzi
 16. Avanzo
 17. Abbing
 18. Abeng
 19. Avang
 20. Abiang
 21. Abanzas
 22. Abons
 23. Avanza
 24. Abancens
 25. Abances
 26. Abanses
 27. Abbinga
 28. Abenoza
 29. Abonce
 30. Abonjo
 31. Abounasr
 32. Abounsar
 33. Afong
 34. Afounas
 35. Apong
 36. Avance
 37. Avanzas
 38. Avens
 39. Avenza
 40. Avins