Cognom AbazajSaber més respecte al cognom Abazaj és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abazaj sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abazaj.

El cognom Abazaj en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abazaj, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abazaj és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abazaj

View Map

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abazaj en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abazaj, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abazaj que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abazaj, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abazaj. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abazaj és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abazaj del món

 1. Albània Albània (954)
 2. Kosovo Kosovo (546)
 3. Grècia Grècia (108)
 4. Eslovènia Eslovènia (68)
 5. Suècia Suècia (38)
 6. Alemanya Alemanya (33)
 7. Itàlia Itàlia (27)
 8. Estats Units Estats Units (16)
 9. Àustria Àustria (10)
 10. Suïssa Suïssa (5)
 11. Anglaterra Anglaterra (5)
 12. República Txeca República Txeca (4)
 13. Sèrbia Sèrbia (2)
 14. Bèlgica Bèlgica (1)
 15. França França (1)
 16. Iraq Iraq (1)
 17. Montenegro Montenegro (1)
 18. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abazaj en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abazaj poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abazaj és un cognom més freqüent, i en quins països Abazaj és un cognom insòlit o inexistent.