Cognom AbazisSaber més respecte al cognom Abazis és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abazis sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abazis.

El cognom Abazis en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abazis, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abazis és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abazis

Veure mapa del cognom Abazis

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abazis en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abazis, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abazis que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abazis, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abazis. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abazis és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abazis del món

 1. Estats Units Estats Units (53)
 2. Grècia Grècia (21)
 3. Bèlgica Bèlgica (8)
 4. Canadà Canadà (5)
 5. Austràlia Austràlia (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abazis en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abazis poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abazis és un cognom més freqüent, i en quins països Abazis és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abazis tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abazis que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abazis pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abazis, com podem comprovar.

 1. Abacos
 2. Abajas
 3. Abazaj
 4. Abacus
 5. Abajos
 6. Abecasis
 7. Abjij
 8. Abkik
 9. Abujas
 10. Abzac
 11. Afazaz
 12. Abazoska
 13. Abczak
 14. Abacuc
 15. Abecassis
 16. Abejez
 17. Afakasi
 18. Abu-jazar
 19. Apozaga
 20. Abu jazar
 21. Abu gosh
 22. Abkhazava
 23. Avsec
 24. Abu kwik
 25. Avgust
 26. Abechuco
 27. Apushkin
 28. Aubijoux
 29. Avgousti
 30. Abisogun
 31. Abougoush
 32. Avgoustis
 33. Abou cisse
 34. Abu shawish
 35. Abu hashish
 36. Abu saqr
 37. Aboukassim
 38. Aboujokh
 39. Apecech
 40. Abo kasem