Cognom AbbadessaSaber més respecte al cognom Abbadessa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbadessa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbadessa.

El cognom Abbadessa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbadessa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbadessa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbadessa

Veure mapa del cognom Abbadessa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbadessa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbadessa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbadessa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbadessa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbadessa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbadessa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbadessa del món

 1. Estats Units Estats Units (312)
 2. Itàlia Itàlia (298)
 3. França França (36)
 4. Suïssa Suïssa (18)
 5. Argentina Argentina (9)
 6. Brasil Brasil (6)
 7. Bèlgica Bèlgica (5)
 8. Alemanya Alemanya (3)
 9. Canadà Canadà (1)
 10. Egipte Egipte (1)
 11. Espanya Espanya (1)
 12. Rússia Rússia (1)
 13. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbadessa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbadessa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbadessa és un cognom més freqüent, i en quins països Abbadessa és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbadessa ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbadessa. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbadessa ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbadessa fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbadessa.

No tots els cognoms similars al cognom Abbadessa tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbadessa que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abbadessa o algun dels cognoms similars a Abbadessa no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbadessa a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbadessa diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abades
 2. Abadez
 3. Abadias
 4. Abbattista
 5. Abdeslam
 6. Abdesslam
 7. Abdes
 8. Abatecola
 9. Abbatucci
 10. Abbotts
 11. Abdeselam
 12. Abdeslami
 13. Abdessamad
 14. Abdessamie
 15. Abdis
 16. Abdous
 17. Abdoussi
 18. Abdus
 19. Aboites
 20. Aboytes
 21. Aubets
 22. Abdessadik
 23. Abdias
 24. Abdesselam
 25. Abdesslem
 26. Abdesamad
 27. Abdeslem
 28. Abdessamed
 29. Abdessalam
 30. Abdessadek
 31. Abdessalem
 32. Abudas
 33. Abdesalam
 34. Abdessamia
 35. Abadjian
 36. Abatcha
 37. Abdessadki
 38. Abdek
 39. Abats
 40. Abbots