Cognom AbbamondiSaber més respecte al cognom Abbamondi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbamondi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbamondi.

El cognom Abbamondi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbamondi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbamondi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbamondi

Veure mapa del cognom Abbamondi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbamondi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbamondi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbamondi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbamondi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbamondi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbamondi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbamondi del món

 1. Itàlia Itàlia (117)
 2. Estats Units Estats Units (69)
 3. França França (2)
 4. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbamondi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbamondi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbamondi és un cognom més freqüent, i en quins països Abbamondi és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbamondi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbamondi, com podem comprovar.

 1. Abbamonte
 2. Abbinanti
 3. Abenandi
 4. Abu mandil
 5. Abbenante
 6. Abbinante
 7. Abinon
 8. Abiñon
 9. Abnanay
 10. Abenante
 11. Abinin
 12. Abouinan
 13. Abounaim
 14. Afman
 15. Afonin
 16. Aveman
 17. Avemann
 18. Avenenti
 19. Avenon
 20. Aviñon
 21. Afnan
 22. Avvenenti
 23. Aubameyang
 24. Abenan
 25. Abu namous
 26. Avinon
 27. Apiñaniz
 28. Avenancio
 29. Avenant
 30. Avinent
 31. Abunimeh
 32. Apinyan
 33. Avanyan
 34. Auvinen
 35. Apinaniz
 36. Avinante
 37. Avvenente
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad