Cognom Abbas orabiSaber més respecte al cognom Abbas orabi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbas orabi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbas orabi.

El cognom Abbas orabi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbas orabi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbas orabi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbas orabi

Veure mapa del cognom Abbas orabi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbas orabi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbas orabi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbas orabi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbas orabi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbas orabi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbas orabi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbas orabi del món

 1. Algèria Algèria (322)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbas orabi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbas orabi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbas orabi és un cognom més freqüent, i en quins països Abbas orabi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbas orabi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbas orabi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbas orabi ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbas orabi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbas orabi.

 1. Abachri
 2. Abkari
 3. Absuara
 4. Abbakar
 5. Abu sharar
 6. Abqari
 7. Aboussarair
 8. Abaigar
 9. Abajar
 10. Abakar
 11. Abaygar
 12. Abbekerk
 13. Abgar
 14. Abgaryan
 15. Abkarian
 16. Abouzra
 17. Abshear
 18. Absher
 19. Abshere
 20. Abshire
 21. Afshari
 22. Aubakirov
 23. Avogari
 24. Abshir
 25. Ayphassorho
 26. Absurd
 27. Abaker
 28. Abuzarova
 29. Abakirov
 30. Abou souare
 31. Abakirova
 32. Abu shrkh
 33. Abu jarad
 34. Abu zahra
 35. Abu sarhan
 36. Abu shaar
 37. Aubakirova
 38. Abokor
 39. Aubazartt
 40. Afkari