Cognom AbbascianoSaber més respecte al cognom Abbasciano és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbasciano sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbasciano.

El cognom Abbasciano en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbasciano, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbasciano és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbasciano

Veure mapa del cognom Abbasciano

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbasciano en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbasciano, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbasciano que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbasciano, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbasciano. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbasciano és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbasciano del món

 1. Itàlia Itàlia (245)
 2. Estats Units Estats Units (19)
 3. Escòcia Escòcia (6)
 4. Xina Xina (1)
 5. Alemanya Alemanya (1)
 6. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 7. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbasciano en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbasciano poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbasciano és un cognom més freqüent, i en quins països Abbasciano és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbasciano ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbasciano fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbasciano.

No tots els cognoms similars al cognom Abbasciano tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbasciano que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbasciano pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbasciano, com podem comprovar.

 1. Abbasian
 2. Abajian
 3. Abasyan
 4. Abissino
 5. Aivazian
 6. Aposhian
 7. Avakian
 8. Ayvazian
 9. Abusnina
 10. Abajyan
 11. Abazyan
 12. Abechian
 13. Avoscan
 14. Abazan
 15. Abbison
 16. Abaijon
 17. Abson
 18. Abushanab
 19. Aubigne
 20. Aubigny
 21. Aubuchon
 22. Aubusson
 23. Avagyan
 24. Avakyan
 25. Avesani
 26. Avezzano
 27. Ayvazyan
 28. Avagnina
 29. Abagnale
 30. Abouchain
 31. Abagnara
 32. Abu-shanab
 33. Appasamy
 34. Aivazyan
 35. Abou sanoh
 36. Abou kamano
 37. Abu zeina
 38. Afsana
 39. Abjean
 40. Abuzan