Cognom AbbaszadehSaber més respecte al cognom Abbaszadeh és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbaszadeh sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbaszadeh.

El cognom Abbaszadeh en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbaszadeh, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbaszadeh és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbaszadeh

Veure mapa del cognom Abbaszadeh

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbaszadeh en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbaszadeh, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbaszadeh que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbaszadeh, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbaszadeh. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbaszadeh és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbaszadeh del món

 1. Iran Iran (8628)
 2. Azerbaijan Azerbaijan (1558)
 3. Estats Units Estats Units (161)
 4. Canadà Canadà (57)
 5. Anglaterra Anglaterra (33)
 6. Suècia Suècia (16)
 7. Suïssa Suïssa (11)
 8. Països Baixos Països Baixos (10)
 9. Alemanya Alemanya (6)
 10. Índia Índia (6)
 11. Tailàndia Tailàndia (6)
 12. Austràlia Austràlia (5)
 13. Malàisia Malàisia (3)
 14. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 15. Finlàndia Finlàndia (2)
 16. Rússia Rússia (2)
 17. Turquia Turquia (2)
 18. Àustria Àustria (1)
 19. França França (1)
 20. Gal·les Gal·les (1)
 21. Hong Kong Hong Kong (1)
 22. Islàndia Islàndia (1)
 23. Itàlia Itàlia (1)
 24. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbaszadeh en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbaszadeh poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbaszadeh és un cognom més freqüent, i en quins països Abbaszadeh és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbaszadeh ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abasta
 2. Abastas
 3. Abesadze
 4. Abu sada
 5. Abusada
 6. Abashidze
 7. Abu zayed
 8. Abu stah
 9. Abu saada
 10. Abu shehadeh
 11. Abu sayed
 12. Aboshady
 13. Abu jodeh
 14. Abujodeh
 15. Abasto
 16. Abcede
 17. Abcoude
 18. Abogadro
 19. Abouzaid
 20. Absten
 21. Abucide
 22. Abuzaid
 23. Abstan
 24. Abu khater
 25. Abu sido
 26. Abu zaid
 27. Abogada
 28. Aboujaude
 29. Abusaid
 30. Abogado
 31. Abouzid
 32. Ahbizat
 33. Abastos
 34. Aboukad
 35. Avezaath
 36. Abajtour
 37. Abakhti
 38. Abasgoitia
 39. Aboujaoude
 40. Abouzeid