Cognom AbbatielloSaber més respecte al cognom Abbatiello és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbatiello sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbatiello.

El cognom Abbatiello en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbatiello, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbatiello és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbatiello

Veure mapa del cognom Abbatiello

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbatiello en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbatiello, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbatiello que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbatiello, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbatiello. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbatiello és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbatiello del món

 1. Estats Units Estats Units (1029)
 2. Itàlia Itàlia (1003)
 3. Canadà Canadà (40)
 4. Suïssa Suïssa (35)
 5. Anglaterra Anglaterra (32)
 6. Argentina Argentina (21)
 7. França França (13)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 9. Bèlgica Bèlgica (1)
 10. Bulgària Bulgària (1)
 11. Xina Xina (1)
 12. Alemanya Alemanya (1)
 13. República Dominicana República Dominicana (1)
 14. Escòcia Escòcia (1)
 15. Gal·les Gal·les (1)
 16. Mèxic Mèxic (1)
 17. Illes Verges dels EUA Illes Verges dels EUA (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbatiello en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbatiello poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbatiello és un cognom més freqüent, i en quins països Abbatiello és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbatiello. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbatiello ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbatiello pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbatiello, com podem comprovar.

 1. Abatiello
 2. Abatelli
 3. Abadillo
 4. Abadilla
 5. Abedillo
 6. Avitello
 7. Abethell
 8. Abatal
 9. Abdalla
 10. Abdella
 11. Abdelli
 12. Abdill
 13. Abdilla
 14. Abdille
 15. Avedillo
 16. Abdiel
 17. Abdall
 18. Abeidella
 19. Abetel
 20. Abou diallo
 21. Abidelli
 22. Abadal
 23. Abadalalh
 24. Abdala
 25. Abdali
 26. Abdallah
 27. Abdel
 28. Abdela
 29. Abdelah
 30. Abdelali
 31. Abdelilah
 32. Abdellah
 33. Abdillah
 34. Abdulla
 35. Abdulle
 36. Abodeely
 37. Abdalah
 38. Abdaly
 39. Abdelelah
 40. Abdelillah