Cognom AbbekerkSaber més respecte al cognom Abbekerk és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbekerk sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbekerk.

El cognom Abbekerk en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbekerk, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbekerk és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbekerk

Veure mapa del cognom Abbekerk

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbekerk en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbekerk, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbekerk que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbekerk, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbekerk. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbekerk és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbekerk del món

 1. Països Baixos Països Baixos (132)
 2. Anglaterra Anglaterra (6)
 3. Irlanda Irlanda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbekerk en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbekerk poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbekerk és un cognom més freqüent, i en quins països Abbekerk és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbekerk ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbekerk. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbekerk ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbekerk fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbekerk.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbekerk pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbekerk, com podem comprovar.

 1. Abejer
 2. Abaker
 3. Abker
 4. Abbakar
 5. Aboker
 6. Abejero
 7. Abakar
 8. Abejar
 9. Abejaro
 10. Abkari
 11. Absher
 12. Abshere
 13. Abshier
 14. Abukar
 15. Apker
 16. Aboukar
 17. Abokor
 18. Afker
 19. Abokar
 20. Abu zer
 21. Aboukir
 22. Abachri
 23. Abaigar
 24. Abajar
 25. Abaygar
 26. Abchir
 27. Abgar
 28. Abouzra
 29. Abshear
 30. Abshire
 31. Absuara
 32. Afakir
 33. Afkir
 34. Apger
 35. Aubakirov
 36. Abshir
 37. Abuchard
 38. Abuchar
 39. Absurd
 40. Abakirov