Cognom AbbeneSaber més respecte al cognom Abbene és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbene sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbene.

El cognom Abbene en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbene, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbene és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbene

Veure mapa del cognom Abbene

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbene en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbene, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbene que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbene, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbene. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbene és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbene del món

 1. Estats Units Estats Units (343)
 2. Itàlia Itàlia (172)
 3. Argentina Argentina (29)
 4. França França (8)
 5. Costa d Costa d'Ivori (5)
 6. Algèria Algèria (4)
 7. República Dominicana República Dominicana (1)
 8. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 9. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbene en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbene poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbene és un cognom més freqüent, i en quins països Abbene és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbene ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbene pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbene, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbene o algun dels cognoms similars a Abbene no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbene a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbene diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abben
 2. Abene
 3. Abbane
 4. Abban
 5. Abbema
 6. Abbon
 7. Abboni
 8. Aben
 9. Aboyne
 10. Aubone
 11. Avene
 12. Abeni
 13. Abena
 14. Abien
 15. Aiben
 16. Abbona
 17. Abueno
 18. Abane
 19. Aban
 20. Abani
 21. Abano
 22. Abbaino
 23. Abbama
 24. Abenia
 25. Abian
 26. Abin
 27. Abino
 28. Abion
 29. Abney
 30. Aboin
 31. Abon
 32. Abona
 33. Abuan
 34. Abuin
 35. Affane
 36. Apen
 37. Apone
 38. Auban
 39. Aubani
 40. Aubin