Cognom AbbiaSaber més respecte al cognom Abbia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbia.

El cognom Abbia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbia

Veure mapa del cognom Abbia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbia del món

 1. Itàlia Itàlia (34)
 2. Sud-àfrica Sud-àfrica (8)
 3. Algèria Algèria (5)
 4. Nigèria Nigèria (5)
 5. Camerun Camerun (4)
 6. Estats Units Estats Units (2)
 7. República del Congo República del Congo (1)
 8. Ghana Ghana (1)
 9. Libèria Libèria (1)
 10. Níger Níger (1)
 11. Sudan Sudan (1)
 12. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbia és un cognom més freqüent, i en quins països Abbia és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbia ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbia. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbia ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbia fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbia.

 1. Abba
 2. Abbih
 3. Abia
 4. Aubia
 5. Abbie
 6. Aba
 7. Abaya
 8. Abb
 9. Abbe
 10. Abbey
 11. Abbo
 12. Abbou
 13. Abby
 14. Abea
 15. Abeya
 16. Abi
 17. Abio
 18. Aboa
 19. Aebi
 20. Afia
 21. Apia
 22. Auba
 23. Aubi
 24. Avia
 25. Aaba
 26. Ahba
 27. Aboua
 28. Abiya
 29. Appia
 30. Aboya
 31. Aiba
 32. Abbà
 33. Abiih
 34. Aybi
 35. Aabi
 36. Aoba
 37. Abbay
 38. Aab
 39. Aabou
 40. Aaby