Cognom AbbiatiSaber més respecte al cognom Abbiati és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbiati sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbiati.

El cognom Abbiati en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbiati, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbiati és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbiati

Veure mapa del cognom Abbiati

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbiati en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbiati, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbiati que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbiati, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbiati. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbiati és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbiati del món

 1. Itàlia Itàlia (3033)
 2. Brasil Brasil (131)
 3. Argentina Argentina (114)
 4. Estats Units Estats Units (107)
 5. França França (48)
 6. Suïssa Suïssa (18)
 7. Uruguai Uruguai (15)
 8. Sud-àfrica Sud-àfrica (11)
 9. Anglaterra Anglaterra (4)
 10. Bèlgica Bèlgica (3)
 11. Canadà Canadà (1)
 12. Xile Xile (1)
 13. Xina Xina (1)
 14. Alemanya Alemanya (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. Egipte Egipte (1)
 17. Gal·les Gal·les (1)
 18. Grècia Grècia (1)
 19. Mònaco Mònaco (1)
 20. Mèxic Mèxic (1)
 21. Perú Perú (1)
 22. Rússia Rússia (1)
 23. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbiati en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbiati poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbiati és un cognom més freqüent, i en quins països Abbiati és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbiati pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbiati, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbiati o algun dels cognoms similars a Abbiati no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbiati a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbiati diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbati
 2. Abbiate
 3. Abiati
 4. Abati
 5. Abbadi
 6. Abbate
 7. Abbitt
 8. Ahbiti
 9. Aubiat
 10. Abbat
 11. Abbatt
 12. Aabidi
 13. Abadi
 14. Abaito
 15. Abat
 16. Abata
 17. Abate
 18. Abato
 19. Abbad
 20. Abbadie
 21. Abbatoy
 22. Abbett
 23. Abbot
 24. Abbott
 25. Abboudi
 26. Abeidi
 27. Abeita
 28. Abeti
 29. Abidi
 30. Abieta
 31. Abitia
 32. Abito
 33. Abouat
 34. Abtahi
 35. Avati
 36. Abeitia
 37. Abowath
 38. Abbado
 39. Abayat
 40. Abdii