Cognom AbbihSaber més respecte al cognom Abbih és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbih sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbih.

El cognom Abbih en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbih, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbih és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbih

Veure mapa del cognom Abbih

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbih en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbih, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbih que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbih, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbih. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbih és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbih del món

 1. Marroc Marroc (170)
 2. Filipines Filipines (31)
 3. Espanya Espanya (13)
 4. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbih en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbih poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbih és un cognom més freqüent, i en quins països Abbih és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbih. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbih ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbih pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbih, com podem comprovar.

 1. Abiih
 2. Abbia
 3. Abbie
 4. Abb
 5. Abba
 6. Abbe
 7. Abbey
 8. Abbo
 9. Abbou
 10. Abby
 11. Abi
 12. Abia
 13. Abio
 14. Aebi
 15. Aubi
 16. Aubia
 17. Abah
 18. Aboh
 19. Abuh
 20. Abbà
 21. Aybi
 22. Aabi
 23. Abihi
 24. Abweh
 25. Abbay
 26. Aab
 27. Aabou
 28. Aaby
 29. Ab
 30. Aba
 31. Abao
 32. Abawi
 33. Abay
 34. Abaya
 35. Abaye
 36. Abayo
 37. Abbioui
 38. Abe
 39. Abea
 40. Abee