Cognom AbbingtonSaber més respecte al cognom Abbington és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbington sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbington.

El cognom Abbington en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbington, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbington és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbington

Veure mapa del cognom Abbington

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbington en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbington, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbington que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbington, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbington. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbington és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbington del món

 1. Estats Units Estats Units (164)
 2. Austràlia Austràlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbington en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbington poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbington és un cognom més freqüent, i en quins països Abbington és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbington fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbington.

No tots els cognoms similars al cognom Abbington tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbington que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abbington o algun dels cognoms similars a Abbington no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbington a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbington diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abington
 2. Abingdon
 3. Avington
 4. Abbinga
 5. Abbing
 6. Abango
 7. Abbink
 8. Abing
 9. Abinger
 10. Abainza
 11. Abanco
 12. Abang
 13. Abbans
 14. Abbonizio
 15. Abengoza
 16. Abinzano
 17. Abonjo
 18. Aibangbee
 19. Avanson
 20. Avenson
 21. Avinger
 22. Aiping
 23. Abencio
 24. Aphing
 25. Apango
 26. Abeng
 27. Abiang
 28. Abinazar
 29. Abinajm
 30. Abancens
 31. Abances
 32. Abans
 33. Abanses
 34. Abaunz
 35. Abaunza
 36. Abengozar
 37. Abenoja
 38. Abenojar
 39. Abenoza
 40. Abens