Cognom AbbiouiSaber més respecte al cognom Abbioui és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbioui sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbioui.

El cognom Abbioui en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbioui, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbioui és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbioui

Veure mapa del cognom Abbioui

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbioui en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbioui, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbioui que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbioui, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbioui. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbioui és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbioui del món

 1. Marroc Marroc (681)
 2. Espanya Espanya (21)
 3. Bèlgica Bèlgica (1)
 4. Alemanya Alemanya (1)
 5. França França (1)
 6. Anglaterra Anglaterra (1)
 7. Itàlia Itàlia (1)
 8. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbioui en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbioui poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbioui és un cognom més freqüent, i en quins països Abbioui és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbioui. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbioui ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbioui fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbioui.

No tots els cognoms similars al cognom Abbioui tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbioui que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abbaoui
 2. Abbou
 3. Aabou
 4. Abbih
 5. Abbo
 6. Abio
 7. Abou
 8. Aboua
 9. Abioye
 10. Aifaoui
 11. Abouo
 12. Abbia
 13. Abihi
 14. Affoui
 15. Abbie
 16. Abao
 17. Abawi
 18. Abayo
 19. Abb
 20. Abba
 21. Abbe
 22. Abbey
 23. Abby
 24. Abeo
 25. Abeu
 26. Abi
 27. Abia
 28. Abo
 29. Aboa
 30. Aboy
 31. Abu
 32. Abuy
 33. Aebi
 34. Aoufi
 35. Apio
 36. Appio
 37. Aubi
 38. Aubia
 39. Aubo
 40. Aviau