Cognom AbbondandoloSaber més respecte al cognom Abbondandolo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbondandolo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbondandolo.

El cognom Abbondandolo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbondandolo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbondandolo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbondandolo

Veure mapa del cognom Abbondandolo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbondandolo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbondandolo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbondandolo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbondandolo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbondandolo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbondandolo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbondandolo del món

 1. Estats Units Estats Units (226)
 2. Itàlia Itàlia (207)
 3. Argentina Argentina (54)
 4. Suïssa Suïssa (20)
 5. Veneçuela Veneçuela (17)
 6. Canadà Canadà (14)
 7. Anglaterra Anglaterra (12)
 8. Alemanya Alemanya (3)
 9. França França (3)
 10. Austràlia Austràlia (2)
 11. Islàndia Islàndia (1)
 12. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbondandolo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbondandolo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbondandolo és un cognom més freqüent, i en quins països Abbondandolo és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbondandolo. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbondandolo ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbondandolo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbondandolo.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbondandolo pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbondandolo, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbondandolo o algun dels cognoms similars a Abbondandolo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbondandolo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbondandolo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbondanza
 2. Abondano
 3. Avondano
 4. Abondaño
 5. Abbondanzieri
 6. Abbandonato
 7. Abendano
 8. Abondanza
 9. Abando
 10. Abendaño
 11. Abondio
 12. Abundancia
 13. Avendano
 14. Abanades
 15. Abanda
 16. Abande
 17. Abanto
 18. Abendroth
 19. Abinader
 20. Abonde
 21. Abondi
 22. Abounader
 23. Abundo
 24. Afanador
 25. Avendaño
 26. Abundio
 27. Abnader
 28. Aben danan
 29. Abi nader
 30. Appendino
 31. Abandja
 32. Abunda
 33. Abante
 34. Abend
 35. Abendibar
 36. Abendivar
 37. Abendschein
 38. Abentin
 39. Abuhamdeh
 40. Abundes