Cognom AbbonizioSaber més respecte al cognom Abbonizio és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbonizio sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbonizio.

El cognom Abbonizio en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbonizio, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbonizio és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbonizio

Veure mapa del cognom Abbonizio

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbonizio en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbonizio, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbonizio que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbonizio, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbonizio. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbonizio és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbonizio del món

 1. Estats Units Estats Units (242)
 2. Itàlia Itàlia (221)
 3. Argentina Argentina (102)
 4. Austràlia Austràlia (67)
 5. Brasil Brasil (47)
 6. Bèlgica Bèlgica (13)
 7. Anglaterra Anglaterra (13)
 8. Alemanya Alemanya (8)
 9. Canadà Canadà (2)
 10. Suïssa Suïssa (2)
 11. Escòcia Escòcia (1)
 12. Kenya Kenya (1)
 13. Marroc Marroc (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbonizio en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbonizio poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbonizio és un cognom més freqüent, i en quins països Abbonizio és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbonizio ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abbonizio tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbonizio que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abbonizio o algun dels cognoms similars a Abbonizio no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbonizio a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbonizio diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abonjo
 2. Abonza
 3. Aponcio
 4. Abencio
 5. Abainza
 6. Abanco
 7. Abango
 8. Abaunz
 9. Abaunza
 10. Abbans
 11. Abbinga
 12. Abbington
 13. Abbink
 14. Abenoza
 15. Abenza
 16. Abinzano
 17. Abonce
 18. Affonso
 19. Afonso
 20. Avanzi
 21. Avanzino
 22. Avanzo
 23. Avencio
 24. Abbing
 25. Abenezer
 26. Abanzas
 27. Abons
 28. Affonco
 29. Affonço
 30. Afonco
 31. Abinazar
 32. Abancens
 33. Abances
 34. Abang
 35. Abanqueiro
 36. Abans
 37. Abanses
 38. Abengoza
 39. Abengozar
 40. Abenoja