Cognom AbbotsonSaber més respecte al cognom Abbotson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbotson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbotson.

El cognom Abbotson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbotson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbotson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbotson

Veure mapa del cognom Abbotson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbotson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbotson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbotson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbotson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbotson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbotson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbotson del món

 1. Anglaterra Anglaterra (100)
 2. Estats Units Estats Units (4)
 3. Gal·les Gal·les (1)
 4. Jordània Jordània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbotson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbotson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbotson és un cognom més freqüent, i en quins països Abbotson és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbotson. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbotson ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abbotson o algun dels cognoms similars a Abbotson no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbotson a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbotson diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbots
 2. Abbotts
 3. Abdous
 4. Abdoussi
 5. Abts
 6. Aubets
 7. Abats
 8. Abades
 9. Abbadessa
 10. Abbattista
 11. Abbatucci
 12. Abdis
 13. Abdus
 14. Abitz
 15. Aboites
 16. Aboitiz
 17. Aboytes
 18. Abdias
 19. Abtouche
 20. Abudas
 21. Abidjan
 22. Abadjian
 23. Avetisov
 24. Abbiatico
 25. Abetz
 26. Abatcha
 27. Abdes
 28. Abudoj
 29. Abadez
 30. Abadias
 31. Abatecola
 32. Abatucci
 33. Abdeslam
 34. Apitz
 35. Apodaca
 36. Apodaka
 37. Avedisian
 38. Avetisian
 39. Avetisyan
 40. Apetche