Cognom AbbouchSaber més respecte al cognom Abbouch és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbouch sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbouch.

El cognom Abbouch en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbouch, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbouch és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbouch

Veure mapa del cognom Abbouch

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbouch en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbouch, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbouch que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbouch, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbouch. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbouch és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbouch del món

 1. Marroc Marroc (375)
 2. Algèria Algèria (4)
 3. Canadà Canadà (1)
 4. Espanya Espanya (1)
 5. Països Baixos Països Baixos (1)
 6. Síria Síria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbouch en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbouch poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbouch és un cognom més freqüent, i en quins països Abbouch és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbouch ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbouch fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbouch.

Discernir si va ser abans el cognom Abbouch o algun dels cognoms similars a Abbouch no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbouch a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbouch diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ahbouch
 2. Abouch
 3. Abouche
 4. Abbaco
 5. Absou
 6. Abucha
 7. Aubach
 8. Auboux
 9. Abich
 10. Abbic
 11. Abbaci
 12. Abouke
 13. Abbache
 14. Abacho
 15. Abaco
 16. Abakouy
 17. Abbas
 18. Abbasi
 19. Abbass
 20. Abbassi
 21. Abbazia
 22. Abbes
 23. Abbis
 24. Abbs
 25. Abeck
 26. Abegue
 27. Abeos
 28. Abici
 29. Abiosi
 30. Abiuso
 31. Abjo
 32. Abogo
 33. Abos
 34. Aboussi
 35. Aboza
 36. Abueg
 37. Abuja
 38. Aubac
 39. Abaca
 40. Abasca