Cognom AbbracciaventoSaber més respecte al cognom Abbracciavento és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbracciavento sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbracciavento.

El cognom Abbracciavento en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbracciavento, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbracciavento és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbracciavento

Veure mapa del cognom Abbracciavento

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbracciavento en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbracciavento, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbracciavento que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbracciavento, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbracciavento. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbracciavento és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbracciavento del món

 1. Itàlia Itàlia (273)
 2. Luxemburg Luxemburg (33)
 3. Austràlia Austràlia (24)
 4. Argentina Argentina (6)
 5. Països Baixos Països Baixos (5)
 6. Espanya Espanya (1)
 7. Hong Kong Hong Kong (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbracciavento en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbracciavento poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbracciavento és un cognom més freqüent, i en quins països Abbracciavento és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbracciavento ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbracciavento. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbracciavento ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbracciavento fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbracciavento.

No tots els cognoms similars al cognom Abbracciavento tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbracciavento que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbracciavento pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbracciavento, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbracciavento o algun dels cognoms similars a Abbracciavento no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbracciavento a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbracciavento diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbruscato
 2. Abruscato
 3. Abrakian
 4. Abrajan
 5. Abrignano
 6. Abrisketa
 7. Abruzzino
 8. Africano
 9. Aparacio
 10. Aparaschivei
 11. Abarizketa
 12. Abarisketa
 13. Abrassart
 14. Abarca navarro
 15. Abirached
 16. Apariccio
 17. Aberchan
 18. Aborigen
 19. Aprigliano
 20. Abarracin
 21. Abrescia
 22. Abarcan
 23. Apriceno
 24. Abarca
 25. Abarcas
 26. Abarchi
 27. Abarkan
 28. Abarkane
 29. Abarquero
 30. Abbruzzese
 31. Abbruzzi
 32. Abercorn
 33. Aberkan
 34. Aberkane
 35. Abrecht
 36. Abrego
 37. Abrica
 38. Abrigo
 39. Abrisqueta
 40. Afrasiabi