Cognom AbcoudeSaber més respecte al cognom Abcoude és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abcoude sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abcoude.

El cognom Abcoude en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abcoude, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abcoude és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abcoude

Veure mapa del cognom Abcoude

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abcoude en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abcoude, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abcoude que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abcoude, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abcoude. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abcoude és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abcoude del món

 1. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abcoude en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abcoude poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abcoude és un cognom més freqüent, i en quins països Abcoude és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abcoude ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abcoude. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abcoude ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abcoude pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abcoude, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abcoude o algun dels cognoms similars a Abcoude no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abcoude a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abcoude diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abcede
 2. Abucide
 3. Abcd
 4. Apswoude
 5. Aboujaoude
 6. Abouzeid
 7. Apgood
 8. Abesadze
 9. Abusada
 10. Abouzit
 11. Abogada
 12. Aboujaude
 13. Abogado
 14. Abouzid
 15. Abucot
 16. Aboukad
 17. Abujodeh
 18. Abajtour
 19. Abakhti
 20. Abasta
 21. Abastas
 22. Abasto
 23. Abicht
 24. Abogadro
 25. Abouzaid
 26. Absten
 27. Abston
 28. Abujeta
 29. Abuzaid
 30. Apostle
 31. Apostu
 32. Abu sada
 33. Abstan
 34. Avocado
 35. Apsite
 36. Abashidze
 37. Apaqidze
 38. Abou zeid
 39. Abu sido
 40. Abusaid