Cognom Abd-el-azizSaber més respecte al cognom Abd-el-aziz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd-el-aziz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd-el-aziz.

El cognom Abd-el-aziz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd-el-aziz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd-el-aziz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd-el-aziz

Veure mapa del cognom Abd-el-aziz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd-el-aziz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd-el-aziz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd-el-aziz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd-el-aziz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd-el-aziz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd-el-aziz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd-el-aziz del món

 1. Egipte Egipte (9)
 2. Espanya Espanya (4)
 3. Nigèria Nigèria (3)
 4. Alemanya Alemanya (1)
 5. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd-el-aziz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd-el-aziz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd-el-aziz és un cognom més freqüent, i en quins països Abd-el-aziz és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd-el-aziz ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abd-el-aziz tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abd-el-aziz que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abd-el-aziz pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abd-el-aziz, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abd-el-aziz o algun dels cognoms similars a Abd-el-aziz no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abd-el-aziz a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abd-el-aziz diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abd-elaziz
 2. Abdelaziz
 3. Abdul-aziz
 4. Abdellaziz
 5. Abdelaaziz
 6. Abd el aziz
 7. Abd elaziz
 8. Abdulaziz
 9. Abdelazize
 10. Abd el azim
 11. Abdul aziz
 12. Abdelazis
 13. Abdoul aziz
 14. Abdelazid
 15. Abdelali
 16. Abdelatif
 17. Abdelhadi
 18. Abdelhafid
 19. Abdelhakim
 20. Abdelhalim
 21. Abdelhamid
 22. Abdelkarim
 23. Abdelkazem
 24. Abdellahi
 25. Abdellati
 26. Abdellatif
 27. Abdelmajid
 28. Abdelmalik
 29. Abdelnabi
 30. Abdelrahim
 31. Abdelraza
 32. Abdul-amir
 33. Abdul-azeez
 34. Abdul-raziq
 35. Abdel-wahid
 36. Abdelgadir
 37. Abdel-hadi
 38. Abdelati
 39. Abdeljalil
 40. Abdelmayid