Cognom Abd-el-kaderSaber més respecte al cognom Abd-el-kader és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd-el-kader sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd-el-kader.

El cognom Abd-el-kader en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd-el-kader, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd-el-kader és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd-el-kader

Veure mapa del cognom Abd-el-kader

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd-el-kader en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd-el-kader, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd-el-kader que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd-el-kader, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd-el-kader. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd-el-kader és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd-el-kader del món

 1. Xile Xile (29)
 2. França França (6)
 3. Algèria Algèria (2)
 4. Anglaterra Anglaterra (2)
 5. Alemanya Alemanya (1)
 6. Egipte Egipte (1)
 7. Perú Perú (1)
 8. Txad Txad (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd-el-kader en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd-el-kader poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd-el-kader és un cognom més freqüent, i en quins països Abd-el-kader és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd-el-kader ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abd-el-kader. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abd-el-kader ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abd-el-kader tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abd-el-kader que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abd-el-kader pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abd-el-kader, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abd-el-kader o algun dels cognoms similars a Abd-el-kader no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abd-el-kader a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abd-el-kader diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdel-kader
 2. Abdelkader
 3. Abdel kader
 4. Abdelqader
 5. Abdoulkader
 6. Abdelkadir
 7. Abdulkader
 8. Abd-el-aziz
 9. Abdeljaber
 10. Abdelkamel
 11. Abdelkazem
 12. Abdul-qadir
 13. Abdulkadir
 14. Abdelgadir
 15. Abdel-hadi
 16. Abd al-qadir
 17. Abdel naser
 18. Abdelkabir
 19. Avad el kader
 20. Abdel kamel
 21. Abd-elaziz
 22. Abdel-salam
 23. Abdel-sattar
 24. Abdelhadi
 25. Abdelhady
 26. Abdelkarim
 27. Abdelkhalek
 28. Abdelmalek
 29. Abdelouahed
 30. Abdelsayed
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-basir
 33. Abdul-hadi
 34. Abdul-kareem
 35. Abdul-karim
 36. Abdul-wadud
 37. Abdul-zahir
 38. Abdel-wahab
 39. Abdel-wahid
 40. Abdel-zahra