Cognom Abd el hamidSaber més respecte al cognom Abd el hamid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd el hamid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd el hamid.

El cognom Abd el hamid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd el hamid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd el hamid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd el hamid

Veure mapa del cognom Abd el hamid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd el hamid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd el hamid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd el hamid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd el hamid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd el hamid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd el hamid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd el hamid del món

 1. Egipte Egipte (9976)
 2. Sudan Sudan (3920)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (1590)
 4. Algèria Algèria (123)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. Canadà Canadà (7)
 7. Rússia Rússia (5)
 8. Estats Units Estats Units (5)
 9. Marroc Marroc (4)
 10. Tunísia Tunísia (4)
 11. Suècia Suècia (2)
 12. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 13. Suïssa Suïssa (1)
 14. Xina Xina (1)
 15. Djibouti Djibouti (1)
 16. Etiòpia Etiòpia (1)
 17. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 18. Libèria Libèria (1)
 19. Malàisia Malàisia (1)
 20. Noruega Noruega (1)
 21. Somàlia Somàlia (1)
 22. Turquia Turquia (1)
 23. Uzbekistan Uzbekistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd el hamid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd el hamid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd el hamid és un cognom més freqüent, i en quins països Abd el hamid és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd el hamid ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abd el hamid. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abd el hamid ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abd el hamid fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abd el hamid.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abd el hamid pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abd el hamid, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abd el hamid o algun dels cognoms similars a Abd el hamid no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abd el hamid a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abd el hamid diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdel hamid
 2. Abdelhamid
 3. Abdul hamid
 4. Abdelhafid
 5. Abdul-hamid
 6. Abdulhamid
 7. Abdelhamed
 8. Abd el azim
 9. Abd el aziz
 10. Abdel hadi
 11. Abdel wahid
 12. Abdel halim
 13. Abd el karim
 14. Abdelghani
 15. Abdelhadi
 16. Abdelhakim
 17. Abdelhalim
 18. Abdelmajid
 19. Abdel-wahid
 20. Abdel-hadi
 21. Abdelkhalik
 22. Abdelmayid
 23. Abdelhai
 24. Abdeluahid
 25. Abdelwahid
 26. Abdelhanin
 27. Abdelhabib
 28. Abd elaziz
 29. Abdul amir
 30. Abdul majid
 31. Abdul samad
 32. Abdul hameed
 33. Abd al-hadi
 34. Abdelouahid
 35. Abd al malik
 36. Abdelhafidi
 37. Abdel gawad
 38. Abdel nabi
 39. Abdel latif
 40. Abdel ghani