Cognom Abd el karimSaber més respecte al cognom Abd el karim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd el karim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd el karim.

El cognom Abd el karim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd el karim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd el karim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd el karim

Veure mapa del cognom Abd el karim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd el karim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd el karim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd el karim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd el karim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd el karim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd el karim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd el karim del món

 1. Egipte Egipte (4515)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (636)
 3. Marroc Marroc (170)
 4. Sudan Sudan (49)
 5. Estats Units Estats Units (11)
 6. Qatar Qatar (9)
 7. Canadà Canadà (5)
 8. Escòcia Escòcia (4)
 9. Tunísia Tunísia (4)
 10. Kazakhstan Kazakhstan (2)
 11. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 12. Bahrain Bahrain (1)
 13. Algèria Algèria (1)
 14. Kirguizistan Kirguizistan (1)
 15. Rússia Rússia (1)
 16. Tailàndia Tailàndia (1)
 17. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd el karim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd el karim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd el karim és un cognom més freqüent, i en quins països Abd el karim és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd el karim ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abd el karim. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abd el karim ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abd el karim fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abd el karim.

 1. Abdelkarim
 2. Abd el azim
 3. Abdul karim
 4. Abdelkerim
 5. Abdelkrim
 6. Abdul-karim
 7. Abdulkarim
 8. Abdelkarin
 9. Abdelakrim
 10. Abd el aziz
 11. Abdoulkarim
 12. Abdel halim
 13. Abdel rahim
 14. Abd el hamid
 15. Abdelkariem
 16. Abdelhakim
 17. Abdelhalim
 18. Abdelkazem
 19. Abdelrahim
 20. Abdeladim
 21. Abdelkadir
 22. Abd elaziz
 23. Abdel hadi
 24. Abdel wahid
 25. Abdel salam
 26. Abdul kareem
 27. Abdelkabir
 28. Abd al malik
 29. Abdalkarem
 30. Abdul bari
 31. Abdel nabi
 32. Abdel latif
 33. Abdel dayem
 34. Abdel hamid
 35. Abdel sahib
 36. Abdel baki
 37. Abdelbari
 38. Abd el wahab
 39. Abdel kader
 40. Abd el al