Cognom Abd el ouahedSaber més respecte al cognom Abd el ouahed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd el ouahed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd el ouahed.

El cognom Abd el ouahed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd el ouahed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd el ouahed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd el ouahed

Veure mapa del cognom Abd el ouahed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd el ouahed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd el ouahed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd el ouahed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd el ouahed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd el ouahed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd el ouahed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd el ouahed del món

 1. Egipte Egipte (305)
 2. Algèria Algèria (4)
 3. Sudan Sudan (4)
 4. Estats Units Estats Units (2)
 5. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd el ouahed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd el ouahed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd el ouahed és un cognom més freqüent, i en quins països Abd el ouahed és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd el ouahed ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abd el ouahed. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abd el ouahed ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abd el ouahed fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abd el ouahed.

 1. Abdelouahed
 2. Abdelouahd
 3. Abdelouahad
 4. Abdelouahid
 5. Abdeluahed
 6. Abdelhuahed
 7. Abdelouahab
 8. Abdeluahid
 9. Abdelwahed
 10. Abdel wahid
 11. Abd el hamid
 12. Abd el wahab
 13. Abdool wahed
 14. Abdelmoumen
 15. Abdelsayed
 16. Abdel-wahid
 17. Abdeljaouad
 18. Abdelmoughit
 19. Abdelouadoud
 20. Abdelouafi
 21. Abdelwahad
 22. Abdelwahid
 23. Abdelhamed
 24. Abdelouahhab
 25. Abd el azim
 26. Abd el aziz
 27. Abdel zahra
 28. Abdel wahab
 29. Abdel naser
 30. Abdelouhab
 31. Abdel gawad
 32. Abdel razek
 33. Abdel dayem
 34. Abdel hamid
 35. Abdel sahib
 36. Abdel rahim
 37. Abdel mahdi
 38. Abdel raeeb
 39. Abdel kader
 40. Abd el karim