Cognom AbdalaahSaber més respecte al cognom Abdalaah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdalaah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdalaah.

El cognom Abdalaah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdalaah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdalaah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdalaah

Veure mapa del cognom Abdalaah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdalaah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdalaah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdalaah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdalaah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdalaah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdalaah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdalaah del món

 1. Afganistan Afganistan (6070)
 2. Egipte Egipte (244)
 3. Tanzània Tanzània (16)
 4. Estats Units Estats Units (3)
 5. Brasil Brasil (1)
 6. Qatar Qatar (1)
 7. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdalaah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdalaah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdalaah és un cognom més freqüent, i en quins països Abdalaah és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdalaah ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdalaah. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdalaah ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdalaah tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdalaah que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdallah
 2. Abdalah
 3. Abadalalh
 4. Abd-allah
 5. Abdala
 6. Abdalahe
 7. Abdalahi
 8. Abdalla
 9. Abdallahi
 10. Abdelaal
 11. Abdelah
 12. Abdellah
 13. Abdillah
 14. Abdulah
 15. Abdullah
 16. Abdollah
 17. Abduallah
 18. Abd allah
 19. Abdalat
 20. Abdeallah
 21. Abdali
 22. Abdela
 23. Abdelali
 24. Abdelfatah
 25. Abdelhak
 26. Abdelhay
 27. Abdelilah
 28. Abdella
 29. Abdellahi
 30. Abdilla
 31. Abdillahi
 32. Abdola
 33. Abdollahi
 34. Abdula
 35. Abdulahad
 36. Abdulahi
 37. Abdulai
 38. Abdulla
 39. Abdullahi
 40. Abdullahu