Cognom AbdalahmadSaber més respecte al cognom Abdalahmad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdalahmad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdalahmad.

El cognom Abdalahmad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdalahmad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdalahmad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdalahmad

Veure mapa del cognom Abdalahmad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdalahmad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdalahmad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdalahmad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdalahmad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdalahmad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdalahmad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdalahmad del món

 1. Afganistan Afganistan (9801)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdalahmad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdalahmad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdalahmad és un cognom més freqüent, i en quins països Abdalahmad és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Abdulahad
 2. Abdalahe
 3. Abdalahi
 4. Abdelrahman
 5. Abdul-ahad
 6. Abdulrahman
 7. Abdalah
 8. Abdelwahad
 9. Abdalaah
 10. Abdalwahab
 11. Abdala
 12. Abdalla
 13. Abdallah
 14. Abdallahi
 15. Abdel-rahman
 16. Abdelaal
 17. Abdelah
 18. Abdelhadi
 19. Abdelhady
 20. Abdelhak
 21. Abdelhamid
 22. Abdelhay
 23. Abdeljawad
 24. Abdelwahab
 25. Abdul-hadi
 26. Abdul-hamid
 27. Abdul-rahman
 28. Abdul-samad
 29. Abdulah
 30. Abdulahi
 31. Abdulhadi
 32. Abdulhamid
 33. Abdel-hadi
 34. Abdeljaouad
 35. Abdalmalak
 36. Abdelhai
 37. Abdeluahid
 38. Abdelwahid
 39. Abdelhamed
 40. Abdelhaq