Cognom AbdalkaremSaber més respecte al cognom Abdalkarem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdalkarem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdalkarem.

El cognom Abdalkarem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdalkarem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdalkarem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdalkarem

Veure mapa del cognom Abdalkarem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdalkarem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdalkarem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdalkarem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdalkarem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdalkarem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdalkarem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdalkarem del món

 1. Egipte Egipte (305)
 2. Algèria Algèria (1)
 3. Qatar Qatar (1)
 4. Sudan Sudan (1)
 5. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdalkarem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdalkarem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdalkarem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdalkarem és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdalkarem fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdalkarem.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkazem
 3. Abdulkareem
 4. Abdulkarim
 5. Abdelkariem
 6. Abdalahe
 7. Abdelkader
 8. Abdelkamel
 9. Abdelkerim
 10. Abdelkrim
 11. Abdul-kareem
 12. Abdul-karim
 13. Abdelkarin
 14. Abdul karim
 15. Abdul kareem
 16. Abdelhakem
 17. Abdoulkarim
 18. Abdulkader
 19. Abdala
 20. Abdalahi
 21. Abdalla
 22. Abdallah
 23. Abdallahi
 24. Abdallaoui
 25. Abdelhakim
 26. Abdelhalim
 27. Abdeljaber
 28. Abdelkhalek
 29. Abdelmalek
 30. Abdelqader
 31. Abdelrahim
 32. Abdelsalam
 33. Abdelsayed
 34. Abdularuf
 35. Abdulhakim
 36. Abdulkadir
 37. Abdullayev
 38. Abdulraheem
 39. Abdulrahim
 40. Abdyldaev