Cognom AbdallaouiSaber més respecte al cognom Abdallaoui és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdallaoui sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdallaoui.

El cognom Abdallaoui en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdallaoui, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdallaoui és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdallaoui

Veure mapa del cognom Abdallaoui

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdallaoui en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdallaoui, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdallaoui que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdallaoui, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdallaoui. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdallaoui és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdallaoui del món

 1. Marroc Marroc (4802)
 2. Algèria Algèria (363)
 3. França França (222)
 4. Espanya Espanya (60)
 5. Bèlgica Bèlgica (23)
 6. Estats Units Estats Units (14)
 7. Països Baixos Països Baixos (11)
 8. Canadà Canadà (5)
 9. Finlàndia Finlàndia (5)
 10. Anglaterra Anglaterra (5)
 11. Noruega Noruega (4)
 12. Austràlia Austràlia (2)
 13. República Centreafricana República Centreafricana (1)
 14. Alemanya Alemanya (1)
 15. Dinamarca Dinamarca (1)
 16. Itàlia Itàlia (1)
 17. Luxemburg Luxemburg (1)
 18. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdallaoui en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdallaoui poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdallaoui és un cognom més freqüent, i en quins països Abdallaoui és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdallaoui. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdallaoui ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdallaoui tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdallaoui que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdellaoui
 2. Abdallahi
 3. Abdelloui
 4. Abdelaoui
 5. Abdlaoui
 6. Abdalahi
 7. Abdalla
 8. Abdallah
 9. Abdellahi
 10. Abdellati
 11. Abdellouli
 12. Abdillahi
 13. Abdollahi
 14. Abdullahi
 15. Abdullahu
 16. Abdellali
 17. Abdelraouf
 18. Abdalnabi
 19. Abdalwadoud
 20. Abdellawi
 21. Abd-allah
 22. Abdala
 23. Abdalahe
 24. Abdali
 25. Abdelali
 26. Abdelhadi
 27. Abdella
 28. Abdellah
 29. Abdellatif
 30. Abdelli
 31. Abdelmalki
 32. Abdelnabi
 33. Abdelnour
 34. Abdilla
 35. Abdillah
 36. Abdulahi
 37. Abdulai
 38. Abdularuf
 39. Abdulhadi
 40. Abdulla