Cognom Abdel-barySaber més respecte al cognom Abdel-bary és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel-bary sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel-bary.

El cognom Abdel-bary en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel-bary, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel-bary és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel-bary

Veure mapa del cognom Abdel-bary

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel-bary en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel-bary, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel-bary que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel-bary, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel-bary. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel-bary és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel-bary del món

 1. Egipte Egipte (366)
 2. Alemanya Alemanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel-bary en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel-bary poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel-bary és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel-bary és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdel-bary. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdel-bary ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel-bary fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel-bary.

 1. Abdelbari
 2. Abdelhady
 3. Abdelhay
 4. Abdul-baqi
 5. Abdel-zahra
 6. Abdel-hadi
 7. Abdelkbir
 8. Abdelbaki
 9. Abdul bari
 10. Abdel baki
 11. Abdel-lah
 12. Abdeljabar
 13. Abdel-salam
 14. Abdela
 15. Abdelaal
 16. Abdelah
 17. Abdelali
 18. Abdelghani
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhak
 21. Abdelilah
 22. Abdeljaber
 23. Abdelkarim
 24. Abdella
 25. Abdellah
 26. Abdellahi
 27. Abdellati
 28. Abdelnabi
 29. Abdelnour
 30. Abdelraza
 31. Abdul-basir
 32. Abdul-hadi
 33. Abdul-haqq
 34. Abdul-karim
 35. Abdel-wahab
 36. Abdel-wahid
 37. Abdelelah
 38. Abdeljabbar
 39. Abdelati
 40. Abdelouahd