Cognom Abdel-fatahSaber més respecte al cognom Abdel-fatah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel-fatah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel-fatah.

El cognom Abdel-fatah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel-fatah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel-fatah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel-fatah

Veure mapa del cognom Abdel-fatah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel-fatah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel-fatah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel-fatah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel-fatah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel-fatah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel-fatah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel-fatah del món

 1. Egipte Egipte (1068)
 2. Austràlia Austràlia (6)
 3. Espanya Espanya (5)
 4. Anglaterra Anglaterra (2)
 5. Estats Units Estats Units (2)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 7. Canadà Canadà (1)
 8. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 9. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel-fatah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel-fatah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel-fatah és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel-fatah és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdel-fatah fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdel-fatah.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel-fatah o algun dels cognoms similars a Abdel-fatah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel-fatah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel-fatah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelfatah
 2. Abdelfattah
 3. Abdelfetah
 4. Abdel fattah
 5. Abdel-salam
 6. Abdel-sattar
 7. Abdel-wahab
 8. Abdelfettah
 9. Abdel-lah
 10. Abdel-rahman
 11. Abdelaal
 12. Abdelah
 13. Abdelatif
 14. Abdelilah
 15. Abdeljawad
 16. Abdellah
 17. Abdellati
 18. Abdellatif
 19. Abdelmalak
 20. Abdelouahab
 21. Abdelraza
 22. Abdelsalam
 23. Abdelwahab
 24. Abdul-ahad
 25. Abdul-salam
 26. Abdul-samad
 27. Abdul-sattar
 28. Abdul-latif
 29. Abdel-wahid
 30. Abdel-zahra
 31. Abdel-hadi
 32. Abdelatef
 33. Abdelelah
 34. Abdelati
 35. Abdelillah
 36. Abdelhilah
 37. Abdelwahad
 38. Abdeljalak
 39. Abdeljalal
 40. Abdelouahad