Cognom Abdel-kaderSaber més respecte al cognom Abdel-kader és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel-kader sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel-kader.

El cognom Abdel-kader en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel-kader, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel-kader és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel-kader

Veure mapa del cognom Abdel-kader

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel-kader en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel-kader, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel-kader que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel-kader, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel-kader. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel-kader és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel-kader del món

 1. Egipte Egipte (1891)
 2. Txad Txad (481)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (278)
 4. Nova Caledònia Nova Caledònia (36)
 5. Estats Units Estats Units (29)
 6. Espanya Espanya (11)
 7. Qatar Qatar (9)
 8. Rússia Rússia (7)
 9. Canadà Canadà (7)
 10. Dinamarca Dinamarca (7)
 11. Anglaterra Anglaterra (6)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (5)
 13. Àustria Àustria (3)
 14. Alemanya Alemanya (3)
 15. França França (3)
 16. Veneçuela Veneçuela (2)
 17. Camerun Camerun (2)
 18. Cuba Cuba (2)
 19. Líban Líban (2)
 20. Suècia Suècia (1)
 21. Senegal Senegal (1)
 22. Togo Togo (1)
 23. Bulgària Bulgària (1)
 24. Bahrain Bahrain (1)
 25. Suïssa Suïssa (1)
 26. Costa d Costa d'Ivori (1)
 27. Djibouti Djibouti (1)
 28. Algèria Algèria (1)
 29. Gabon Gabon (1)
 30. Escòcia Escòcia (1)
 31. Itàlia Itàlia (1)
 32. Comores Comores (1)
 33. Kuwait Kuwait (1)
 34. Níger Níger (1)
 35. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel-kader en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel-kader poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel-kader és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel-kader és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdel-kader tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdel-kader que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel-kader pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel-kader, com podem comprovar.

 1. Abdelkader
 2. Abd-el-kader
 3. Abdel kader
 4. Abdelqader
 5. Abdelkadir
 6. Abdulkader
 7. Abdeljaber
 8. Abdelkamel
 9. Abdelkazem
 10. Abdul-qadir
 11. Abdulkadir
 12. Abdoulkader
 13. Abdelgadir
 14. Abdel-hadi
 15. Abdel naser
 16. Abdelkabir
 17. Abdel kamel
 18. Abdel-salam
 19. Abdel-sattar
 20. Abdelhadi
 21. Abdelhady
 22. Abdelkarim
 23. Abdelkhalek
 24. Abdelmalek
 25. Abdelouahed
 26. Abdelsayed
 27. Abdul-amir
 28. Abdul-basir
 29. Abdul-hadi
 30. Abdul-kareem
 31. Abdul-karim
 32. Abdul-wadud
 33. Abdul-zahir
 34. Abdel-wahab
 35. Abdel-wahid
 36. Abdel-zahra
 37. Abdelatef
 38. Abdelkhaleq
 39. Abdelkbir
 40. Abdelkebir