Cognom Abdel abasSaber més respecte al cognom Abdel abas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel abas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel abas.

El cognom Abdel abas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel abas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel abas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel abas

Veure mapa del cognom Abdel abas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel abas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel abas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel abas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel abas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel abas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel abas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel abas del món

 1. Iraq Iraq (14866)
 2. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 3. Kuwait Kuwait (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel abas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel abas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel abas és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel abas és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel abas ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abdel abas tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdel abas que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdel aal
 2. Abdeljabar
 3. Abdelaal
 4. Abdelfatah
 5. Abdeljaber
 6. Abdeljawad
 7. Abdelmalak
 8. Abdelnabi
 9. Abdelraza
 10. Abdelsalam
 11. Abdelwahab
 12. Abdeljabbar
 13. Abdelwahad
 14. Abdeljalak
 15. Abdelasis
 16. Abdeljalal
 17. Abdelhabib
 18. Abdelkamal
 19. Abdel wahab
 20. Abdel salam
 21. Abdel sada
 22. Abdelazis
 23. Abdelhalak
 24. Abdelkabir
 25. Abdul jabar
 26. Abdel gawad
 27. Abdel nabi
 28. Abdel baki
 29. Abdel lah
 30. Abdel-salam
 31. Abdela
 32. Abdelah
 33. Abdelali
 34. Abdelatif
 35. Abdelaziz
 36. Abdelfattah
 37. Abdelhadi
 38. Abdelhady
 39. Abdelhafid
 40. Abdelhak